Kom igång med Trafficweb

Att komma igång med Trafficweb är enkelt. Våra experter hjälper er att föra över redan insamlad data, samt erbjuder utbildning på ert kontor så att ni snabbt kan ta del av alla nya möjligheter. Trafficweb är byggt för både stora och små organisationer med en prissättning som anpassas efter era behov.

1
Konto
Skaffa ett Trafficweb-konto. Använd formuläret nedan för att begära en offert, eller kostnadsfri demo om du inte är bekant med Trafficweb.
2
Import
Vi hjälper er att flytta över redan insamlad trafikdata från befintliga system och kopplar eventuella direkt-strömmande utrustningar till ert konto.
3
Trafikanalys
Ni kan nu börja jobba i Trafficweb. Läs snabb-start-guiden eller boka en kostnadsfri utbildning på ert kontor av våra experter.

Begär kostnadsfri demo eller offert

Vanliga frågor

Kostnaden för Trafficweb beror på storleken på er organisation och vilka funktioner ni behöver. Vid en offertförfrågan tar vi hänsyn till storleken på er organisation och de behov ni har och föreslår en eller två olika abonnemangsmodeller med olika prisnivåer.
Trafficweb har idag stöd för samtliga av de mest populära utrustningarna på marknaden. Stöd för nya utrustningar läggs till allteftersom kunder med behov av detta tillkommer.
Trafficweb blir ofta snabbt en central del i arbetet med trafikdata hos kunden. Med alla data samlad på ett ställe och genomarbetade API:er blir det också en naturlig punkt för andra system att ansluta till för trafikdata. Inte sällan ansluter kunder GIS-system och ITS-lösningar till Trafficweb.